Beste oriënterende ouders/verzorgers,

De inschrijvingsprocedure op de Nicolaasschool is als volgt:

U maakt telefonisch een afspraak met de directeur.

De afspraak duurt ongeveer drie kwartier en omvat een verhaal over de school, eventuele vragen worden beantwoord en u krijgt een rondleiding door de school.

Na afloop ontvangt u de schoolgids en het aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u evt. al downloaden.
Uw kind staat definitief ingeschreven als u het volledig ingevulde en ondertekende formulier retourneert mét een kopie van het sofi-nummer en  u de emailbevestiging heeft ontvangen.

Vijf weken voor de vierde verjaardag wordt u door de leerkracht gebeld. Deze stelt zich aan u voor en samen worden enkele dagdelen gepland waarop uw kind kan komen wennen. De volgende dag valt het kleuterboekje op de deurmat dat u samen met uw kind gaat  “doorlezen”.  Bij de eerste wendag ontvangt u een informatiepakket over school. Hierin vindt u ook de zogenaamde ouderverklaring(en) die u op de eerste schooldag ingevuld inlevert. De dag na de vierde verjaardag is de echte eerste schooldag.

Voor zij-instromers ( kinderen ouder dan 4 jaar ) geldt dezelfde regeling met uitzondering van bovenstaande alinea.

Voor verdere informatie verwijs ik u naar onze website: www.nicolaasschool.nl.

Met vriendelijke groeten.
Ruud Driedonks