Nicolaasschool
Eindmusical groep 8,10-07-2018

Gister al een prachtig optreden voor opa's, oma's en andere genodigden. Vanmiddag hebben ze voor de groepen 1 tot en met 7 de musical "De tent op zijn kop  "opgevoerd

In de avond dan de allerlaatste opvoering in de aula, voor alle ouders, broers/zussen, andere familieleden.

Na hun optreden kreeg elk kind nog een persoonlijk gedicht voorgedragen door een van de leerkrachten vergezeld van een koppenkaart en een mooie bloem. Nadat de OR het cadeau namens de Ouderraad had overhandigd, sloten we af met een kort filmpje waarin we de ontwikkeling van kleuter tot puber hebben laten zien.

foto's middagvoorstelliing


 

DE TENT OP Z'N KOP!

Carlos OlÚ runt samen met zijn vrouw Marloes een camping in Spanje. De zaken op de camping gaan echter niet zo goed. Wanneer de enige gasten, de familie Gajes, ook vertrekken, denkt Carlos de deuren voorgoed te moeten sluiten. Maar dan krijgt een bus vol vakantiegangers een klapband, precies voor de camping! Alle chique gasten in de bus waren op weg naar het resort van Carlos' arrogante broer Alejandro. Dat brengt Carlos op een idee. Wat als de gasten denken dat ze daar al zijn? Dan is zijn camping gered! 

Als de familie Gajes ineens terugkomt en Alejandro samen met spierbundel Gonzalo verhaal komt halen, dreigt Carlos' plan in het water te vallen. Of loopt het toch nog goed af?


Carlos OlÚ is een echte Spanjaard, die samen met zijn vrouw Marloes een camping heeft. De gasten vinden camping Zonnesteek echter veel te saai, en het lijkt erop dat Carlos de poort dicht zal moeten spijkeren en in Nederland moet gaan wonen. Zonen Pedro en Pablo vinden dat verschrikkelijk, zij blijven veel liever in Spanje. Zoon Pieter-Jan, het buitenbeentje, is heel anders en heeft zijn koffer al gepakt.

Als de Amsterdamse familie Gajes, die als enige op de camping staat, ook nog vertrekt, zit er niets anders op: de tent moet dicht. Maar dan krijgt een bus vol vakantiegangers een klapband, precies voor de camping! Eigenlijk waren de passagiers op weg naar het luxe resort Zonnebeek van Alejandro, de broer van Carlos. De familie OlÚ vangt de gasten op en dat brengt Carlos op een idee. Hij doet net of de vakantiegangers als op Zonnebeek zijn! Pablo en Pedro bieden aan de bus te repareren, en doen net of ze daar verstand van hebben. Niet dus!

Net als het plan lijkt te werken, komt de familie Gajes terug. Passen die wel tussen alle chique gasten? Als dat maar goed gaat... Bang dat ze alles in de soep laten lopen, vertelt Carlos hen zijn plan. In ruil voor een gratis vakantie Ún een bingo-avond beloven Gerrit en zijn gezin het spelletje mee te spelen. Bij het zwembad ontstaat wat irritatie tussen de bonte mix aan gasten, maar er hangt ook liefde in de lucht. En de mascotte van de camping, waar eerst lacherig over werd gedaan, blijkt in een coole kikker te veranderen.

Dan komt Alejandro OlÚ verhaal halen, waar zijn z'n gasten gebleven? Samen met rechterhand Gonzalo bedenkt hij een gemeen plan, dat ze tijdens de bingo-avond uitvoeren. Lijkt alles dan toch voor niets geweest? Of lukt het Carlos de gasten over te halen om te blijven en komt alles toch nog goed?

Weetje, eigenaardigheden, grapjes en info. U leest het allemaal in de...
Kalender
14augustus2018
Zomervakantie
15augustus2018
Zomervakantie
16augustus2018
Zomervakantie